Slide 1

Datagendannelse og data recovery

Inkluderer tjek af IT infrastruktur

Slide 1

Datagendannelse og data recovery

Inkluderer tjek af IT infrastruktur

Datagen­dannelse / data recovery i København, Århus, Aalborg og Odense

Har du mistet vigtige data i din virksomhed, og har du brug for professionel og hurtig data recovery / gendannelse?
Jeg har mange års erfaring indenfor netop dette, og mit IT firma i Odense har i de senere år haft mange af netop denne type opgave. Årsagen til dette skal bl.a. findes i de nye angreb med ransomware, cryptolocker mv., som er begyndt at ramme rundt omkring i verden – herunder også i Danmark.

Eksempelvis oplevede firmaer på stribe – både små som store – i maj 2017 et verdensomspændende tilfælde af datakidnapning. Kidnapningen fandt sted i form af ransomwareprogrammet ”WannaCry”. Angrebet med ramsomware ramte omkring 150 lande, og inficerede over 200.000 computere.

Jeg har siden da oplevet en markant stigning i efterspørgslen for øget IT sikkerhed såvel som datagendannelse / data recovery fra virksomheder i Odense, andre steder på Fyn samt i København, Århus, og Aalborg. Noget tyder på, at risikoen for øget vækst indenfor dette område de kommende år kan være stor.

Ekspert i datagendannelse og data recovery

Jeg har mere end 35 års erfaring med pc service og support for små og mellemstore virksomheder lige som jeg arbejder med servere og infrastruktur. Jeg står for alt lige fra opsætning og implementering af software til virksomhedens infrastruktur samt kurser i brug af software til opsætning af computere, hardware og servere og så selvfølgelig data recovery.

Jeg har yderligere et stort netværk af dygtige firmaer som sikrer, at du kan få løst langt de fleste opgaver.

Data er i rigtig mange tilfælde firmaets livsnerve. Derfor er data også meget interessant for hackere at ”kidnappe”. Hvis du er blevet ramt, kan det virke tillokkende at betale prisen der kræves i ”løsesum” for at komme hurtigt videre.

Som udgangspunkt kan du dog langt fra være sikker på, at du får dine data igen, hvis du betaler. Jeg kan i mange tilfælde hjælpe med at få dataen igen på både linux systemer, windows systemer og Mac Os systemer UDEN at støtte de IT kriminelle. Dataen kan ofte gendannes ud fra tidligere sikkerhedskopier eller via software.

Sikkerhed

Jeg tjekker hele virksomhedens IT struktur efterfølgende

Når jeg er færdig med opgaven, tjekker jeg HELE virksomhedens IT infrastruktur igennem. Dette IT tjek kan udpege sikkerhedsbrister som, hvis de løses, kan sikre jer mod fremtidige angreb med ransomware, cryptolocker og virus.

Jeg hjælper også gerne med PC service og løbende vedligehold af jeres maskiner og software således, at I altid har de nyeste versioner, opdateringer mm.

Datagendannelse og datarecovery
FÅ STYRKET DIN IT-LØSNING NU

Kontakt mit IT firma i Odense om data recovery

Hvis du ønsker at vide mere om mit arbejde med datagendannelse, eller hvis du har generelle spørgsmål, kan du kontakte mig på tlf. 28 35 76 77 eller på min mail her.

Kontor

Duedalen 3, Aasum

5240 Odense NØ 

Åbningstider

24/7

Telefon

28 35 76 77

Mail

arne@itkonsulenten.dk