Slide 1

Microsoft Office 365 konsulent

Jeg løser jeres IT problemer

Slide 1

Microsoft
Office 365 konsulent

Jeg løser jeres problemer

Office 365 konsulent – her få du pålidelig hjælp fra en certificeret Microsoft Office 365 forhandler

De fleste virksomheder har behov for ydelserne fra Office pakken for at opretholde en høj effektivitet og produktivitet samt det professionelle samarbejde.

Løsningen inkluderer de mange gode programmer og tjenester, som vi alle kender:

  • Word
  • Outlook
  • PowerPoint
  • Excel
  • Teams

Hos ITKonsulenten tilbyder jeg, alt der er relateret til Microsoft 365, salg, opsætning, support, rådgivning m.m.

Jeg plejer at beskrive mig selv som din personlige læge bare inden for IT-verdenen. Hvis der er en opgave jeg ikke selv kan løse, finder jeg altid den rigtige (speciallæge) til at løse opgaven. Jeg følger opgaverne til dørs (skriver i journalen) og følger altid op på opgaverne (opfølgende kontrol).

Kort fortalt klarer jeg både sundhedscheck og kostvejledning – men selvfølgelig kun inden for IT.

Optimér virksomhedens produktivitet med Office 365 – som konsulent tilbyder jeg rådgivning og hjælp til Office 365

En af fordelene ved denne løsning er, at det hele er cloud baseret. Det gør, at der kan arbejdes i realtid fra mange forskellige enheder og steder. Det giver også adgang til fleksibilitet ift. hvor og hvornår, man kan tilgå sine filer og dokumenter.

En af tjenesterne der bliver mere og mere populær, er Microsoft Teams. Teams gør det nemt for organisationer at chatte, dele filer, holde videomøder og meget mere.

Et stort behov for mange virksomheder er at kunne vokse med IT-løsninger. Det er meget nemt med Microsoft 365, som let kan skaleres op og ned efter behov. Det hele er baseret på abonnementsløsninger, der gør udgiften til software og programmer til en forudsigelig månedlig udgift.

Produktet lever også op til de mange sikkerhedskrav, som vi har til data i dag inden for bl.a. GDPR mm. Sikkerhedsfunktioner af høj kvalitet er selvfølgelig implementeret.

Microsoft 365

Office 365 forhandler i Odense
– kompetent og kundevenlig service og support

ITKonsulenten er forhandler af Office 365. Det giver mine kunder en række fordele.

Det gør mig i stand til at levere professionel rådgivning om løsninger og tjenester, der matcher jeres behov. Samtidig har jeg mulighed for at tilpasse løsningen, så den passer til jeres virksomheds størrelse, arbejdsprocesser m.m.

Microsoft 365 konsulent

Jeg kan ligeledes administrere jeres licenser og abonnementer direkte. På den måde kan vi matche de forskellige medarbejdere og I undgår at betale unødvendige abonnementer, hvis I reducerer medarbejderstaben. Jeg er ligeledes behjælpelig med hurtigt at oprette nye brugere, når I ansætter og skalerer op.

Alt software kræver support og viden. Som forhandler tilbyder jeg jer min ekspertise, så I hurtigt kan få løst eventuelle problemer eller opfyldt specifikke behov til jeres Microsoft-løsning.

Jeg har løbende adgang til og mulighed for at opdatere mig på den seneste viden om tjenesterne.

Derfor kan jeg hurtigt informere jer om- og implementere nye funktioner, der kan gøre en forskel for jeres virksomhed.

ITKonsulenten er certificeret Microsoft CSP (Cloud Solution Provider) – garanti og sikkerhed for god rådgivning baseret på jeres behov

Som Microsoft CSP Partner kan jeg levere adskillige cloudtjenester fra Microsoft til jeres virksomhed. Fordelen ved dette er, at der ikke er mange led mellem Microsoft og jer. Jeg fungerer nemlig som mellemmanden. Det giver mig mulighed for, ligesom ved Office 365, at administrere jeres licenser og I har alle løsninger samlet hos jeres CSP-partner.

I denne funktion varetager jeg også supporten, rådgivning og faktureringen. En løsning der altså gør det simplere for jeres virksomhed.

FÅ STYRKET DIN IT-LØSNING NU

Kontakt din Microsoft Office 365 konsulent og Office 365 forhandler i Odense i dag!

Ønsker I en kompetent samarbejdspartner til at varetage jeres Microsoft 365 og evt. andre Microsoft Cloud løsninger? Så kan I trygt rette henvendelse til mig. Jeg følger med de bedste, og samarbejder også med mange andre professionelle virksomheder og specialister, som måtte være relevante for jeres virksomhed.

Kontakt mig på tlf. 28 35 76 77. I er også velkommen til at skrive til mig igennem kontaktformularen herunder.

Jeg kommer gerne forbi jer til et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan identificere jeres behov og ønsker til en Microsoft 365 løsning.

Jeg har mere end 35 års professionel erfaring indenfor IT-branchen og er bl.a. også leveringsdygtig i ydelser som IT-support, PC-service, datagendannelse og meget andet.

Kontor

Duedalen 3, Aasum

5240 Odense NØ 

Åbningstider

24/7

Telefon