Slide 1

Fjernelse af ransomware mm.

Genskabelse af data i cloudløsninger

Slide 1

Fjernelse af ransomware

Genskabelse af data i cloudløsninger

Fjernelse af ransomware, cryptolocker, virus og malware i Odense, Fyn og hele Danmark

Er du blevet ramt af ransomware / crypyolocker, og har du mistet kontrollen over dine data? Mange danske virksomheder har i den seneste tid oplevet at blive holdt som gidsler af IT kriminelle som inficerer firmaets IT infrastruktur. De kriminelle låser firmaets daten og kræver løsepenge i form af bitcoins for at give den tilbage.

Jeg har mere end 35 års erfaring indenfor data recovery og PC service i Odense og arbejder overalt på Fyn. Jeg arbejder for både små og mellemstore virksomheder indenfor flere forskellige sektorer.

Hvad er ransomware?

Ransomware er en speciel form for digital angreb som har til formål at låse for adgangen til visse dele af virksomhedens data (som for manges vedkommende er helt uvurderligt). Typisk inficeres computerne via f.eks. en vedhæftet fil i en mail – eksempelvis en ZIP-fil eller et ”helt uskyldigt” regneark – som uforvarende åbnes.

Der er set utallige forskellige former for FALSKE afsendere, som udgiver sig for at være alt lige fra store danske og internationale firmaer, til mindre ”samarbejdspartnere” som sender en ”faktura” til betaling for en ”ordre”. Når filen åbnes, aktiveres en orm som infiltrere hele systemet og låser for vigtige data, indtil den tidligere nævnte løsesum er betalt. Ofte er mailens afsendernavne helt almindelige kendte danske navne med almindelige efternavne – eksempelvis ”ITKonsulenten”, ”Arne Olsen” o.lign. og mange gange er det navne fra din adressebog så du tror de kommer fra en du kender.
Vi har mødt indtil flere firmaer som har valgt at betale beløbet fordi de ikke var klar over, at der findes IT firmaer som mit, som har mulighed for at hjælpe dem igennem hele forløbet og ofte gendanne alt deres data.

Kontakt mig på tlf. 28 35 76 77 for at høre nærmere om hvad jeg tilbyder.

Skadesbegrænsning

Hvordan fjernes cryptolocker og ransomware?

Vi foretager først en skadesbegrænsning som består i at få isoleret de inficerede maskiner fra resten af netværket. Herefter foretages en analyse, som har til formål at finde frem til, hvilken form for cryptolocker / ransomware / virus maskinen er inficeret med.

Alt afhængig af analysens resultat forsøges en fjernelse af cryptolockeren, ransomwaren eller virussen, og herefter kan data eventuelt genskabes via en form for sikkerhedskopi, og i andre tilfælde vha. software som kan dekryptere de inficerede filer.
I nogle tilfælde er genskabelse af data ikke muligt, hvis der ikke forefindes en backup. Vi hjælper naturligvis med at finde ud af, præcis hvilken løsning der er mulig i din virksomhed.

Ransomware og cryptolocker

Genskabelse

For genskabelse af data i skyløsninger / cloudløsninger

Hvis din virksomheds data ligger i skyen i en såkaldt cloudløsning, er proceduren for data recovery / datagendannelse forskellig, alt efter hvilken type løsning du har valgt: DropBox, Google Drev, One Drive, Chilicloud, Cloud Drive mv. (eksempelvis muliggør gendannelsesproceduren ved DropBox genskabelse af alle data indenfor 72 timer, og individuelle data kan genskabes øjeblikkeligt).

FÅ STYRKET DIN IT-LØSNING NU

Kontakt mit IT firma i Odense om fjernelse af cryptolocker, virus mm.

Hvis du har brug for professionel hjælp, og har spørgsmål til hvad jeg kan hjælpe med, kan du altid kontakte mig på min mail her eller på tlf. 28 35 76 77 . Jeg står klar til at hjælpe dig godt og sikkert videre!

Kontor

Duedalen 3, Aasum

5240 Odense NØ 

Åbningstider

24/7

Telefon