Slide 1

IT specialist og IT ekspert

Jeg løser jeres IT problemer

Slide 1

IT specialist og
IT ekspert

Jeg løser jeres problemer

IT-specialist tilbyder professionel IT-rådgivning – Lokal IT-ekspert i Odense med +35 års erfaring

Alle virksomheder uanset størrelse har IT involveret på den ene eller den anden måde.

For mange små og mellemstore virksomheder er der ikke basis for at have sin egen IT-afdeling eller en IT ansvarlig ansat. Her kan det være en god hjælp for mange virksomheder at hyre en ekstern IT-konsulent ind ved behov fra et professionelt IT-konsulentfirma.

ITKonsulenten er foran med de gode idéer – Og jeg bruger rigtig megen tid på uddannelse og kurser.

Hos ITKonsulenten kan jeg bl.a. hjælpe med:

IT-konsulent, -ekspert, -specialist – kært barn har mange navne –
Hos mig er kunden altid i centrum

Fordelene ved at benytte en ekstern freelance IT-konsulent er mange. Har I brug for assistance til problemer i jeres IT-afdeling? Eller har I behov for at få en konsulent ind ved specifikke behov? Så er jeg den rette at tage fat på.

Jeg har mere end 35 års erfaring inden for faget og holder mig opdateret på alle branchens områder. Min vigtigste opgave er at hjælpe jer som kunde med at få opfyldt jeres behov. Er der brug for en pædagogisk tilgang, er jeg også den rette konsulent for jer.

IT specialist

5 gode grunde til at fokusere på IT sikkerhed i virksomheden
– jeg hjælper jer med de rigtige IT-sikkerhedspolitikker

IT-sikkerhed er essentielt i små virksomheder. Når det gælder IT sikkerhed, er det vigtigt at have rådgivningen i fokus.

Vi ser oftere og oftere virksomheder (både små og store) blive udsat for hackerangreb. Derfor er det vigtigt for alle virksomheder – uanset størrelse – at have et samarbejde med en dygtig og erfaren cyber security konsulent.

IT specialist, IT ekspert

Der er flere gode grunde til at få hjælp til IT-sikkerhed i virksomheder:

1. Hjælp og beskyttelse mod cybertrusler

Indenfor IT er der hele tiden stor udvikling indenfor cybertrusler.
Med hjælp fra en professionel medarbejder eller samarbejdspartner indenfor IT-sikkerhed er I bedre stillet ift. beskyttelse mod malware, ransomware, phising og meget mere.
En vigtig foranstaltning for at undgå afbrydelser i drift, tab af data og andre økonomiske konsekvenser.

2. Overholdelse af compliance og lovkrav som GDPR m.m.

I alle brancher er der sikkerhedsstandarder, der skal følges for at undgå bøder. Det er bl.a. vigtigt i forhold til GDPR.

Det kan en professionel IT-specialist hjælpe med at identificere. På denne måde er de rette foranstaltninger til stede.

3. Risikovurdering og håndtering

Her kan jeg som IT sikkerhedskonsulent hjælpe med at identificere potentielle trusler mod sikkerheden i jeres virksomhed.

Jeg vurderer, hvor der er størst risici, ligesom jeg også skaber en plan for hvordan sikkerhedsforanstaltningerne effektueres bedst. Dette har stor betydning i at reducere følgerne ved et potentielt sikkerhedsbrud.

4. Implementering af bedste praksis

Her ser sikkerhedskonsulenten på, hvordan data og systemer bedst holdes sikre i virksomheder. Det kan bl.a. være via implementering af politikker, stærke adgangskoder, opdateret software, backup i Office 365 Onedrive, uddannelse af medarbejdere indenfor IT-sikkerhed og meget andet.

5. Hurtig respons og incident management – hvis uheldet er ude

Skulle der ske et sikkerhedsbrud handler det om at reagere hurtigt. Selvom alle foranstaltninger er på plads, kan der stadig være konsekvenser. Her er planen at jeg som jeres eksterne IT-ekspert hurtigt kan komme på sagen og reducere skadernes omfang.

Professionel IT-rådgivning med mange års erfaring som Office 365 konsulent

Jeg har mange års erfaring indenfor Microsoft 365 (Office 365) og fungerer samtidig også som forhandler. Det gør, at jeg kan hjælpe jer med at få de helt rette løsninger, baseret på de behov I har i virksomheden. Foruden dette hjælper jeg jer også med support.

Indsigt i nyeste tiltag der kan effektivisere jeres arbejdsgange, er også noget jeg ved meget om, og som jeg jævnlig vedligeholder. Ved at vælge mig til at varetage jeres Office 365 løsning, kan jeg hjælpe jer med at få det maksimale udbytte ud af produktet.

FÅ STYRKET DIN IT-LØSNING NU

Book mig ind som IT-specialist
– Få den rette hjælp til dine behov fra en dygtig ekspert i Odense

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe jer? Så tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende samtale om jeres behov.

Ring til mig i dag på tlf. 28 35 76 77 eller skriv til mig igennem kontaktformularen herunder.
Jeg ser frem til jeres henvendelse.

Kontor

Duedalen 3, Aasum

5240 Odense NØ 

Åbningstider

24/7

Telefon