Slide 1

Kundecases

Glade kunder med spændende problemstillinger

Slide 1

Kundecases

Glade kunder med spændende problemstillinger

Slide 1

Kundecases

Glade kunder med spændende problemstillinger

Østerby Maskiner – Specielle programmer

Siden jeg begyndte mit samarbejde med ITKonsulenten må jeg nok sige at både hos mine kunder og hos mig selv er det blevet noget nemmere med det der EDB. Jeg ringer bare til Arne og forklarer lidt om problemet og så løser han det – Ja om det så er på Åland juleaftensdag så laver Arne lige en opkobling til kunden. Man må sige at Arne er løsningernes mand!

HS-Pack – Fejlafhjælpning i produktionen

Her i produktionen på HS-Pack er det tit at vi arbejder hele døgnet fortæller Brian Larsen og næsten ligegyldigt hvornår vi ringer kan vi få fat i Arne som gerne svarer på spørgsmål eller hjælper med at finde fejl hvis der er noget som ikke virker. Det er nu ikke altid at Arnes hvide skjorte er helt hvid når han rodet med tingende herude men han får som regel det hele til at virke hvis der ikke lige mangler nogle stumper som skal sendes et eller andet sted fra.

Fyns-Ejendomsservice – Administration

Det er utroligt at tænke tilbage på da jeg første gang mødte ITKonsulenten fortæller Tony Møller. Jeg havde en computer som jeg stort set ikke brugte og så en gammeldags papirkalender. Arne var hurtig til at spotte at der var da noget som kunne gøres anderledes og nemmere. Da Arne ville have lov at fortælle om EDBs fortræffelige muligheder var jeg nu noget skeptisk – Hvad skal jeg med det og en telefon med e-mail og kalender hvorfor dog det? Arne fik mig overtalt til at ”se og høre” hvad kunne fortæller og lidt efter lidt som demonstrationen skred frem kunne jeg da godt se nogle muligheder i det.

I dag forstår jeg slet ikke at nogen kan leve uden opgave og kalenderstyring på sin telefon – jeg skal jo aldrig huske på noget, den kommer automatisk og giver mig besked når jeg har kundeaftaler eller møder! Det er bare så fedt at jeg slet ikke skal huske på noget.

HS-Pack – Drift

Hans Rasmussen fortæller at HS-Pack i snart 15 år har benyttet ITKonsulenten til at varetage den daglige drift samt hjælpe med nyanskaffelser og opdateringer af de forskellige systemer. Arne har hjulpet med stort set alt inden for IT Området lige fra vores opgradering af XAL (Nu Dynamics AX, ERP/MPS Red.), valg og opsætning af videoovervågning, til udskiftning af vores PCer og Servere flere gange. Arne er punktlig og er hurtigt til stede hvis noget ikke virker og han har gennem tiden været med til at fejlfinde meget udstyr i vores produktion. Han ved i øvrigt også en hel del mere om regneark og programmering end de fleste gør slutter Hans.

INTRA A/S

– ERP system eksponering af data til WWW

Her hos Intra A/S har vi brugt ITKonsulenten til drift og vedligeholdelse ag vores servere og Pc’er i mange år. Arne har af forskellige grunde ikke været involveret så meget i vores ERP system men da vi fik et tilbud på en opdatering / udvidelse som måske lå lige i overkanten af hvad vi havde forventet spurgte jeg Arne om han måske skulle kende nogen som kunne komme med et alternativt tilbud. Jo sagde Arne – men kan jeg ikke bare gøre det selv – jeg kender da programmører både til det ene og det andet. Som sagt så gjort Arne designede et projekt og fik tilbud fra nødvendige programmører og så styrede han projektet hele vejen. Det blev en god løsning som passede bedre til vores forventninger.

DAT Lufthavn – Printerstyring / Form One

Hos DAT (Danish Air Transport A/S) har vi benyttet ITKonsulenten til specielle programmeringsopgaver i Microsoft Office. Arne har lavet en løsning til udskriftsstyring i Word og en løsning til automatisk nummerering af formularer.

Vejle Kommune – Visitkort bestillings og produktions system

Et af vores projekter med ITKonsulenten er vores Visitkort bestillings system fortæller Bent Nielsen. Designet på vores visitkort i Vejle Kommune og kvalitetskrav fra kommunikationsafdelingen gjorde at vi skulle finde et system – lidt ud over det sædvanlige. Da vi havde set på forskellige systemer som ikke kunne honorere vores krav, spurgte vi Arne Olsen til råds. Et sådant system syntes jeg ikke lige jeg kender svarede han – men skal vi ikke bare lave det? Svarede han. Systemet er blevet udbygget mange gange siden, med Logo og Billeder og valgfri farver efter hånden som behov meldte sig. Vi har dagligt rigtig mange glade brugere af det system og det har givet os en nemmere hverdag i trykkeriet.

Vejle Kommune – Dataintegration til ØS2000

Vi har samarbejdet med ITKonsulenten, Arne Olsen i mange år og kender ham helt tilbage først i 90erne hvor fra han var systemkonsulent på vores store Xerox print løsninger fortæller Bent Nielsen. Det første spændende projekt var da vi havde behov for at sende interne faktura for de forskellige opgaver i vores Print Center. Vi startede med en C5 løsning men vore brugere stillede hurtigt krav om at få elektroniske faktura. ITKonsulenten foreslog at vi bibeholdt det velkendte C5 til at taste tingende ind i og fik designet et lille modul som kunne sende data direkte til vores ØS 2000 økonomisystem. En god og stabil løsning som vi fik glæde af rigtig mange år.
FÅ STYRKET DIN IT-LØSNING NU

Kontakt mit IT firma i Odense på Fyn

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 28 35 76 77 eller skrive en mail. Jeg er vant til mange forskellige spørgsmål – så her findes der ingen ”dumme spørgsmål” – kun de som du ikke stiller.

Kontor

Duedalen 3, Aasum

5240 Odense NØ 

Åbningstider

24/7

Telefon