Slide 1

PEN Test (penetration test)

Jeg løser jeres IT problemer

Slide 1

PEN Test
(penetration test)

Jeg løser jeres problemer

Sikkerhed scanning af din hjemmeside og eller firewall
(PEN Test Penetration Testning) i Odense, Nyborg, Assens, Kolding – Ja hele landet

Mit professionelle IT firma på Fyn tilbyder sikkerheds scanning som er et alternativ til den noget dyrere Penetration Testning hvor et helt team sætter sig og prøver at tiltrænge sig adgang til dit system både ved hjælp af Phishing, Social Engineering og Hacking Tools.
Jeg anvender professionel software til at undersøge og analysere din hjemmeside / den server som hoster din hjemmeside og/eller din firewall fra Internettet. Efter undersøgelse får du en fyldestgørende rapport og mine anbefalinger til hvad du skal prioritere at gøre noget ved. Jeg kan naturligvis også komme på besøg og analysere dine egne servere og arbejdsstationer for mange forskellige sårbarheder.

Du skal ikke være i tvivl – det er før skaden sker du skal i gang med at analyserer sikkerheden – det er meget billigere end hvis du skal have hjælp til at at fjerne ransomware, cryptolocker og virus eller datagendannelse og data recovery og meget andet.

Læs mere om hvad jeg tilbyder af andre ydelser

FÅ STYRKET DIN IT-LØSNING NU

Kontakt mig om IT support

Kontor

Duedalen 3, Aasum

5240 Odense NØ 

Åbningstider

24/7

Telefon

28 35 76 77

Mail

arne@itkonsulenten.dk