IT Rådgivning, support og service

Jeg løser jeres IT problemer

Slider

IT Rådgivning, support og service

Jeg løser jeres problemer

Slider

PC service og IT support i Odense og hele Fyn
– professionel IT rådgivning

Jeg har over 35 års erfaring indenfor IT support, projektledelse, systemsupport, sparring, generel server- og PC service, infrastruktur og hjælp til valg af leverandør.

Jeg tilbyder selv diverse former for IT support, og hvis jeg ikke selv kan løse opgaven, har jeg specialiseret mig i at finde den helt rigtige samarbejdspartner, som kan dække hver enkelt kundes specifikke behov og problemer. Jeg har desuden stort kendskab indenfor software, og kan rådgive om hvilken løsning, der vil være den helt rigtige at benytte i din virksomhed.

Er du i tvivl om, om din virksomheds IT Infrastruktur er optimeret ud til fingerspidserne? Eller kan du allerede nu sige, at der er udfordringer på dette område? Jeg gennemgår gerne det hele med jer, og giver et bud på eventuelle muligheder for forbedringer. Forbedringer kan bl.a. være indenfor firewall, router, switch og VPN samt Microsoft Servere og arbejdsstationer, IT sikkerhed, hjælp til at fjerne ransomware, cryptolocker og virus samt datagendannelse og data recovery og meget andet.

”Du kender problemet – jeg finder løsningen”

IT support – hvad kan jeg hjælpe dig med?

I mit IT firma i Odense hjælper jeg små og mellemstore virksomheder. Jeg har kunder inden for mange forskellige industrier, og kan højest sandsynligt også hjælpe dig. Af industrier jeg hjælper kan bl.a. nævnes: håndværksfirmaer, maskinstationer, maskinværksteder, ejendomsservice, lufthavne, kommunale instanser, fitnesscentre, produktionsvirksomheder, detailpakningsvirksomheder og meget andet.

Min IT support dækker bl.a. over opsætning, tilretning og konfiguration, samt større opgaver hvor jeg anvender dygtige og professionelle samarbejdspartnere som leverandører eller underleverandører. Jeg benytter altid firmaer jeg har tillid til, og som jeg har samarbejdet med igennem længere perioder.

Ved større projekter fungerer jeg som bindeled mellem diverse underleverandører således, at du skal bruge et minimum af tid på projektet, og dermed kan holde fokus på driften af din virksomhed.

Microsoft-Office

Hjælp til Office pakken, regnskabs­programmer mm.
– jeg tilbyder også Excel programmering

Jeg er ekspertbruger af Microsoft-Office (Word, Excel, Outlook, PowerPoint, excel programmering, automatisering, VBA excel programmering).
Jeg tilbyder gerne undervisning i brugen af diverse software, med kundespecifikke kurser, makro-programmering af excel i hele Officepakken til dokument-automation, udvikling og programmering af simple eller komplekse regnearks beregnings- og simuleringsmodeller og meget andet.
Desuden kan jeg også hjælpe med ERP Microsoft Dynamics Nav / Axi Projektdesign, projektudvikling og projektledelse samt tilretning og programmering i mindre omfang.
ØKO DOS / Console Concorde C4, C5, XAL, Navision, DCC Admiral
Hjælper jeg også med tilretning og programmering udføres i mindre omfang, Implementering af Windows GUI Printere. Jeg kan få print til at virke på GUI printere uanset hvorfra de stammer DOS Unix med videre.

IT support Odense

PC og server service
– vi har specielle kompetencer i IT firmaet

Udover Officeprogrammering mm. har jeg også mangeårig erfaring indenfor fejlfinding og migrering af diverse programmer til nye og morderne platforme såsom Windows 7/8/10. Det kan gøres ved nye fysiske platforme eller ved hjælp af virtualisering.

Nogle af de specielle produkter jeg kan hjælpe med er bl.a.:

  • NOVELL 3.12 og 4.x
  • DAUMAR
  • GIRLABEL / Giroprodukter
  • INTERFLEX Dos
IT support Fyn

Server- & PC service : HJÆLP TIL PRINTERE – (RGB / CMYK, PCL/PDL, Postscript, Contone, Pantone, Farverum, Collorspectre) er begreber som jeg er velkendt med, og jeg kan hjælpe med valg af printer type i forhold til hvilke opgaver der skal løses.

Har du mere krævende printopgaver, kan jeg tilbyde kalibrering af dine farveprintere eller skærme. Hvis du ønsker formularer eller specielle udskrifter kan jeg også PCL / PDL programmering til fingerspidserne.

Udskrifter fra Unix / Dos / Novell kan sagtens udskrives på moderne GUI printere – det kender jeg flere løsninger til.

Server- & PC service : HARDWARE FEJLFINDING – Har du i din produktion udstyr som kommunikere ved hjælp af industrielle standard protokoller som RS-232, RS-422, RS-423, RS-485 og Centronics, har jeg udstyr til at fejlfinde dette.

FÅ STYRKET DIN IT-LØSNING NU

Kontakt mig om bl.a. PC service og IT support på Fyn

Hvis du ønsker at vide mere om mine opgaver indenfor IT support mm., eller hvis du har en specifik opgave du ønsker at få udført, kan du kontakte mig på tlf. 28 35 76 77. Du kan også skrive mig en mail i min kontaktformular som du finder i toppen af siden.

Kontor

Duedalen 3, Aasum

5240 Odense NØ 

Åbningstider

24/7

Telefon

28 35 76 77

Mail

arne@itkonsulenten.dk